Canelloni con Spinachi

Lasagneplattor
Färsk spenat
Ricotta eller keso, 3msk
Gul lök
Olivolja
Muskot, salt&peppar
Parmesan
Bechamelsås
Tomatsås (olja, krossad tomat, basilika, vitlök)
hackade valnötter (kan uteslutas)

Hacka lök o spenat. Bryn löken i olja + lite smör. Lägg i spenaten.
Koka upp vatten till plattorna och stoppa i dem en och en i vattnet.
Blanda i muskot, salt & peppar och Ricotta i spenatröran. Tillsätt eventuellt hackade valnötter.
Lägg de kokta plattorna på lite parmesan. Fördela fyllningen på pastan och rulla ihop.
Lägg i gratängform med tomatsås under och över. Häll bechamelsås på och strö ost över.
Baka i ugn i 10 minuter, 250 grader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *