Hoppa till innehåll

Klassiska recept

De bästa recepten, nya och traditionella

  • Start
  • varmrätt
  • förrätt
  • bakning
  • dessert
  • tillbehör
  • soppa
Publicerat 31 juli, 20071 maj, 2017 av jonas

Brytbullar

 Brytbullar (bakas som rund kaka)

4 msk marg.
½ l vatten
50 g jäst
1 tsk. Salt
1 msk. Socker
ca 13 ½ dl vetemjöl

Bullarna jäses 1 gång. Pensla med ägg.
250g ca: 10 min.

Landskrona den 19 maj 2003
Kerstin Nordström.

Kategorierbakning Taggarbullar

Inläggsnavigering

Föregående inläggFöregående Lövbiffar i mexifräs
Nästa inläggNästa Sås till kassler eller kycklingfilé

Senaste inläggen

  • Sommarsallad
  • Stekt oxfilé med krämig getostpotatis
  • Gubbröra
  • Tobleronetårta
  • Fikonfyllda oxrullader med glöggsås

Senaste kommentarer

  • Inlagda gurkor – Klassiska recept om Inlagda gurkor
  • Ingrid om GRATÄNG KYCKLING eller KASSLER
  • Maria om Fikonfyllda oxrullader med glöggsås
  • Nina om Juldessert
  • mardin om Fiskfärs

Etiketter

  • ansjovis
  • baguetter
  • bbq
  • björnbär
  • blåbär
  • bröd
  • bullar
  • cheesecake
  • chili
  • choklad
  • chévre
  • fisk
  • fläskkotlett
  • färs
  • getost
  • grillat
  • gryta
  • gubbröra
  • gurka
  • gädda
  • hallon
  • hamburgerbröd
  • inläggning
  • kassler
  • kavring
  • kyckling
  • köttbullar
  • lax
  • lime
  • marinerad
  • mexikanskt
  • nypotatis
  • oxfilé
  • pasta
  • potatis
  • ruccola
  • sallad
  • sill
  • spenat
  • spicy
  • sås
  • toblerone
  • tårta
  • valnötter
  • yoghurt

Arkiv

  • april 2012
  • mars 2012
  • februari 2012
  • december 2011
  • augusti 2011
  • juli 2011
  • mars 2009
  • januari 2008
  • december 2007
  • september 2007
  • augusti 2007
  • juli 2007
  • februari 2007

Kategorier

  • bakning
  • dessert
  • förrätt
  • soppa
  • spenat
  • tillbehör
  • varmrätt
Drivs med WordPress